Eerste eigen receptuur
In de opleiding tot Diplom Biersommelier komt het brouwproces uitgebreid aan bod. Alle ingrediënten worden diepgaand behandeld en het bierbrouwen zelf wordt zowel in de theorie als in de praktijk doorlopen.
Het werd eens tijd om deze theorie voor mezelf om te zetten in een volledig eigen receptuur.
Samen met mijn vader hebben we een hele mooie brouwdag gehad op een unieke datum.
Genietbier om het leven te vieren!
Gebrouwen door twee generaties Biergondiër op schrikkeldag, 29 februari 2020. Slechts één keer in de vier jaar is ons die extra dag gegund, die we dan ook ten volle hebben benut.
Deze intens donkere quadrupel heeft een rijk smaakpalet door het gebruik van maar liefst vier mouten. De afdronk is zacht, licht bitter en zoet met toetsen van laurier en framboos.
Een perfect genietbier om direct te drinken of om nog eens rustig vier jaren weg te leggen, maar wat ons betreft zijn er nooit genoeg momenten om te proosten op wat écht belangrijk is!
Eerste eigen receptuur
In de opleiding tot Diplom Biersommelier komt het brouwproces uitgebreid aan bod. Alle ingrediënten worden diepgaand behandeld en het bierbrouwen zelf wordt zowel in de theorie als in de praktijk doorlopen.
Het werd eens tijd om deze theorie voor mezelf om te zetten in een volledig eigen receptuur.
Samen met mijn vader hebben we een hele mooie brouwdag gehad op een unieke datum.
Genietbier om het leven te vieren!
Gebrouwen door twee generaties Biergondiër op schrikkeldag, 29 februari 2020. Slechts één keer in de vier jaar is ons die extra dag gegund, die we dan ook ten volle hebben benut.
Deze intens donkere quadrupel heeft een rijk smaakpalet door het gebruik van maar liefst vier mouten. De afdronk is zacht, licht bitter en zoet met toetsen van laurier en framboos.
Een perfect genietbier om direct te drinken of om nog eens rustig vier jaren weg te leggen, maar wat ons betreft zijn er nooit genoeg momenten om te proosten op wat écht belangrijk is!