Op onze website worden alleen functionele cookies gebruikt om de site optimaal te laten werken.
Bierblog:
Bierbeleving

Unieke locatie Bierfestival

Unieke locatie Bierfestival

Proosten met een neushoorn

Als Biergondiër heb ik menig bierfestival bezocht, georganiseerd en als gastheer mogen optreden voor brouwerijen. Ik weet hoe lastig het is om nog op te vallen tussen het enorm aantal festivals wat vandaag de dag georganiseerd wordt. Wat mij betreft is dat bij Brew@theZoo zeker gelukt.

Op uitnodiging van Swinkels Family Brewers meldden we onszelf in de loop van de middag in het hotel. Ontvangst door twee enthousiaste Safari reisleidsters en het welkompakket op onze kamer bracht ons direct in de juiste stemming.

Onder het genot van een drankje en hapje wachtten we totdat de groep compleet was en toen werden we met een bus naar het festival op De Beekse Bergen gebracht. Als klein mannetje ben ik daar ooit geweest, maar dit overtrof toch wel al mijn herinneringen.

We startten met een rondvaart langs bossen en vlaktes en kregen uitleg over de aanwezige, maar niet altijd zichtbare, dieren. Mijn gastvrijheidsradar staat altijd aan en ik moet zeggen dat de parkmedewerkers zonder uitzondering uitblinkerszijn.

Opleidingen motivatie zorgen voor een hogere gasttevredenheid

Passie en vakkennis zorgen voor de beste gastbeleving en de wens om nog eens terug te gaan of er in ieder geval over te vertellen.

Aangekomen op de eerst van wel 4 bier- en foodstand-locaties het officiële welkomstwoord onder het genot van, uiteraard, een hapje en drankje.

Toen werden we losgelaten om zelf het park te ontdekken; uitdagende wandelpaden brachten ons langs de dieren en bierpleinen.

Met Bier & Co in de Swinkels-stal is een breed bieraanbod in goede handen, dat werd aangevuld met leuke lokale brouwerijen. Wellicht voor de Untappende Beergeek wat minder uitdagend, maar voor de gemiddelde bierliefhebber meer dan voldoende.

Al met al een zeer positieve bierfestival-ervaring, die wat mij betreft zeker voorherhaling vatbaar is.

De enkele regendruppel en de wat lange rijen voor de foodstands mochten voor ons de pret niet drukken.

Een kleine impressie

De wereld van proosten & proeven.

Op dit moment zijn er geen items om weer te geven.
Smaakt dit naar meer?

onafhankelijk advies, gesteund door meer dan 30 jaren ervaring