Op onze website worden alleen functionele cookies gebruikt om de site optimaal te laten werken.
Bierblog:
Cursussen - trainingen

Juist nu! Investeren in opleiden van horecamedewerkers

Juist nu! Investeren in opleiden van horecamedewerkers

Stuur jij weleens de barman terug?

De meeste mensen hebben er weinig moeite mee om in de horeca eten terug te sturen wanneer dat niet naar wens is, maar zou je dat bijvoorbeeld ook doen met de barman wanneer die zijn vak niet verstaat?

De verwachting van de gast

De tijd dat in het gemiddelde café de dranken werden geschonken op dezelfde manier zoals dat ook thuis gebeurde is tocht echt wel voorbij. Gasten komen juist voor de dingen die ze thuis niet hebben.

 

Een goed opgeleide horecamedewerker is van alle markten thuis, weet over honderden verschillende dranken en smaakcombinaties iets te vertellen en bereidt zonder problemen de ‘perfect serve’ van de mooiste cappuccino’s, uitmuntend getapte bieren, passende wijnen en ‘insta-waardige’ cocktails.

 

Tevreden met een 6-?

De horecabranche heeft wat klappen te verwerken na de laatste jaren, daarnaast hakken het personeelstekort en de hoge kosten er stevig in.

Maar wat nu? Moeten gasten met lagere verwachtingen naar de horeca tot de branche bijgekomen is van de klap? Is het slim om dat te laten gebeuren?

Juist nu is het tijd om te investeren in medewerkers door middel van opleidingen. Pas dan kun je gaan voor een 9+ én zorg je ervoor dat je de medewerkers nog meer aan je bedrijf bindt.

 

Een succesvolle horecamedewerker blinkt uit door productkennis en heeft alle benodigde vaardigheden onder de knie. Daarnaast wordt het daadwerkelijke onderscheid gemaakt door houding en gedrag.

 

de Biergondiër brengt naar al zijn trainingen en masterclasses meer dan 30 jaren horeca-ervaring mee en kent dus het klappen van de zweep. Gastbenadering en -tevredenheid staan altijd centraal en desgewenst wordt het hele gastvrijheidstraject aangepakt.

Een kleine impressie

De wereld van proosten & proeven.

Op dit moment zijn er geen items om weer te geven.
Smaakt dit naar meer?

onafhankelijk advies, gesteund door meer dan 30 jaren ervaring

Andere Bierblogs in deze categorie

De wereld van proosten & proeven.

Op dit moment zijn er geen items om weer te geven.